Kom in de zomer naar Sunny Science!

Volgens de voorspellingen gaat het weer lekker warm worden deze zomer... Kom voor verkoeling naar Continium! We hebben koele ruimtes binnen en buiten kun je lekker spetteren met allerlei wateractiviteiten. Wat is er in de zomer extra te doen in Continium?

Maak muziek met water!

Vind uit hoe je geluid krijgt uit een waterorgel! Welke melodieën maak jij met de watertrommels en hoe klinken een gong en aluminium buizen onder water? Dagelijks op het binnenplein van 10.00 - 17.00 uur

Meer informatie

DNA Workshop

Vang je eigen DNA! Van 6 juli t/m 18 augustus dagelijks, van 19 augustus t/m 1 september op woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag om 11:30 uur.

Meer informatie

Summer Science!

Maak en lanceer je eigen waterraket en wie maakt de grootste zeepbel? Dagelijks op het binnenplein van 12:30 - 14:30.

Voorbeeld: Reuzenbellenblaas!

CSI Workshop

Continium is in rep en roer! Het flitspapier is verdwenen! Help jij de dader te vinden? Van 6 juli t/m 18 augustus dagelijks, van 19 augustus t/m 1 september op woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag om 15:00 uur.

Meer informatie

Best of World of Bricks

Er kan weer worden gebouwd! Wegens succes zijn een aantal onderdelen van de expositie World of Bricks weer terug in Continium.

Meer informatie

Explore Zone

Bind de strijd aan met robots, beleef hoe mensen in de mijnen werkten, stap ’s werelds grootste brein binnen en ervaar welke lichaamsdelen kunnen worden vervangen door onze Robo-chirurg. Kom snel zelf ontdekken wat er nog meer te beleven valt!

Meer informatie

CSI: Continium

Continium discovery center in Kerkrade is een plaats delict! Ontrafel jij het ijskoude mysterie van Ötzi?

Meer informatie

Hall of Fame

De Hall of Fame is het open depot, ofwel de schatkamer van Continium. Hier vertellen de topstukken uit de Continium collectie hun verhaal.

Meer informatie