Vier de meivakantie bij Continium!

Ben je op zoek naar een compleet, leuk & leerzaam dagje uit met het hele gezin? Neem je kinderen deze meivakantie mee naar Continium!

Naast de vaste exposities kun je meedoen met verschillende workshops & activiteiten en worden er extra shows gegeven. Zeker in combinatie met een 3D-film of de beleving Earth in Columbus is de hele dag gevuld! 

Overzicht activiteiten meivakantie 2019

In 2019 vieren we van 20 april t/m 5 mei meivakantie bij Continium. Dat betekent dat je ook op maandag 22 & 29 april welkom bent. Ook op Eerste & Tweede paasdag (21 & 22 april 2019) staan de deuren voor je open. Alleen op Koningsdag, 27 april, zijn we een dagje gesloten. 

Tickets

 

Chocolade gieten met Pasen

Giet je eigen chocolade paasfiguurtjes en LEGO blokjes op goede vrijdag 19 april, zaterdag 20 april en 1e en 2e paasdag 21 en 22 april.

Meer informatie

Workshop Paas-ei-lander

Hoe verpak jij jouw ei zodat het niet breekt bij lancering? Als je ei heel blijft dan krijg je een gekookt ei wat je kunt versieren.

Meer informatie

Science box: Maak een speciale moederdagkaart.

In het Lab krijg je alle materialen die je nodig hebt voor deze kaart, je maakt een stroomkring en zo gaat er een lampje branden.

Meer informatie

DNA Workshop

Vang je eigen DNA! Vanaf 23 april dagelijks op 13:00 uur.

Meer informatie

CSI Workshop

Continium is in rep en roer! Het flitspapier is verdwenen! Help jij de dader te vinden? Vanaf 23 april dagelijks op 15:00 uur.

Meer informatie

Scienceshow Speuren naar Sporen!

Tijdens deze spannende Science Show is iedereen even lid van een heus onderzoeksteam. Gaat het lukken om dit mysterie op te lossen? In de meivakantie dagelijks in Continium Theater!

Meer informatie

Geheugenvanger

Ontdek de Hall of Fame, de schatkamer vol historische objecten met deze magische machine... Dagelijks 23 april t/m 5 mei.

Meer informatie

Heart to get show

In de meivakantie dagelijks in Future Forum theater!

Meer informatie

Earth familie quiz

Combineer je bezoek aan Continium met de familie earth quiz in Columbus earth center. Tijdens deze quiz ervaar je hoe het voelt om boven de aarde te zweven en speel je aansluitend de Earth spelshow vol spannende experimenten. De quiz wordt gegeven op maandag 22 april, donderdag 25 april, dinsdag 30 april en donderdag 2 mei.

Meer informatie

Tiny Giants 3D film in Columbus 3D Theater

Reis naar een verborgen wereld en ontdek de verbluffende levens van de kleinste dieren. Deze 3D film is dagelijks te zien: check programma en tickets online of ter plekke aan de kassa.

Meer informatie

Best of World of Bricks

Er kan weer worden gebouwd! Wegens succes zijn een aantal onderdelen van de expositie World of Bricks weer terug in Continium.

Meer informatie

Winactie

Museumkids: Win een rugzak met jouw pronkstuk!

Meer informatie