Sciencebox:
Vogelhuis

Laat het voorjaar maar komen!

Dit vogelhuisje is een 3D puzzel. Lukt het jou om ‘m in elkaar te zetten? Pimp je huisje naar eigen inzicht en geef het een mooi plekje in jullie tuin of balkon! Het huisje is vooral geschikt voor kool- en pimpelmeesjes. 

  • Deze Sciencebox is geschikt voor de leeftijden van 4-12 jaar. 
  • De Sciencebox kost €7,50 exclusief verzendkosten. 

Handleiding

Bij de sciencebox krijg je alle benodigde materialen thuisgestuurd, exclusief de handleiding, deze kun je hier downloaden.

Bestellen

Leuk dat je deze sciencebox gaat bestellen! Klik je door op onderstaande bestellink, dan kom je automatisch in de webwinkel van Rock Inc. Onze scienceboxen zijn nu tijdelijk te bestellen via deze webwinkel. We werken achter de schermen nog aan een uitgebreidere webwinkel.

Koop het vogelhuisje!

Levertijd

We doen ons best om elke bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden. Door de drukte bij onze productie én de pakketdiensten kan het echter voorkomen dat deze levertijd niet wordt gehaald, we hopen op uw begrip. 

Maak kans op een gezinsticket voor Continium!

Wij zijn natuurlijk hartstikke benieuwd naar jullie creaties. Dus maak een foto of filmpje van jouw bouwwerk en deel dit via Instagram of Facebook met de tag #continium. En hopelijk zien we jou en je gezin dan weer snel in Continium.