Tickets

Geen zin in lange rijen én ook nog profiteren van korting? Bestel dan je tickets online en loop direct door de poortjes.

Entreeprijzen aan de kassa

 • Reguliere toegangsprijs vanaf 5 jaar: € 12.
 • Gezinsticket: €44, geldig voor 2 volwassenen vanaf 18 jaar en 2 of 3 kinderen t/m 17 jaar.
 • Combitickets beschikbaar
 • Kinderen t/m 4 jaar: gratis 
 • Museumkaart: gratis (de Museumkaart is tevens te koop aan de kassa) 

Wijzigingen 

Met ingang van zaterdag 23 december introduceren we een aantal aanpassingen en vooral: een familieticket! Dit speciale ticket is geldig voor vier of vijf personen, waarvan maximaal twee volwassenen (18 jaar en ouder) en kost €44,-. Ook is vanaf 1 januari 2018 het groepstarief te gebruiken voor groepen vanaf 10 personen, je krijgt dan 20% korting.  

Duidelijke prijzen

De entree van een los ticket blijft €12,- aan de kassa en €11,- online. Je krijgt extra korting als je vooraf een combiticket koopt. Zo kun je al voor €17,50 én naar Continium, én naar Earth in Columbus. Een voordeel van 4,50 op de prijs van losse tickets aan de kassa. Bekijk alle ticketprijzen hieronder.  

De prijzen zijn al verwerkt in de online ticketshop: bij het selecteren van de juiste datum & aantallen verandert de prijs vanzelf mee: Ook de groepskorting (20% bij 10 personen of meer) wordt vanzelf berekend. Eerder gekochte tickets blijven gewoon geldig.

Entreeprijzen internet 

Geen zin in lange rijen én ook nog profiteren van korting? Bestel dan je tickets online. Je ontvangt dat per email een pdf. Je kunt deze uitprinten of op het beeldscherm van je telefoon laten scannen, en de poortjes gaan vanzelf open. Bovendien is het ticket online goedkoper. 

Tarieven regulier online ticket 

 • Toegangsprijs vanaf 5 jaar: € 11,00
 • t/m 4 jaar: gratis
 • 20% korting bij groepen van 10 personen of meer
 • Grote groepen: neem contact op met Reserveringen 

Koop je ticket!

Combitickets 

Wilt u ook naar Cube design museum of een voorstelling in Columbus earth center? Koop dan een voordelig combiticket. Dat kan aan de kassa of met extra korting online:

Continium + Cube design museum:

 • Kassa € 20
 • Online € 19

Ticket: Continium & Cube 

 

Continium + Columbus (Earth of Zwart): 

 • Kassa € 19
 • Online € 17,50

Ticket: Continium & Earth   Ticket: Continium & Zwart 

 

Continium + 3D film : 

 • Kassa € 14
 • Online € 13

Ticket: Continium & Planet Power 3D   Ticket: Continium & Tiny Giants 3D

 

De combitickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa. Hierboven staan de prijzen als u bij binnenkomst direct een combiticket koopt. Mocht u na uw bezoek aan Continium alsnog ook naar Cube of Columbus willen, dan zijn aan de kassa speciale tickets verkrijgbaar op vertoon van uw eerder aangeschafte ticket. U betaalt dan €10 voor een bezoek aan Cube, €9 voor de voorstelling Earth of Zwart in Columbus, of €4 voor Stokstaartjes 3D in Columbus.

Groepstarief

Continium heeft ook speciale tarieven voor grote groepen: vanaf 1 januari 2018 ontvang je 20% korting bij groepen vanaf 10 personen. Bij grote groepen graag vooraf reserveren via 045-567 60 50 of boekingen@continium.nl. Informeer ook naar de combinatiemogelijkheden!

Kinderfeestje

Je verjaardag vieren in Continium? Dat kan! Kies een van de speurtochten, ga aan de slag in het Tinkerlab, maak technische gadgets in het Science lab, smul van een feestlijke menu in Brasserie M en nog veel meer. Bel of mail voor reserveringen en prijzen naar 045-567 60 50 of boekingen@continium.nl.  

Meer informatie

Onderwijs

Ook scholen kunnen terecht bij Continium. Er is volop aanbod voor primair en voortgezet onderwijs dat aansluit op het curriculum. Stel zelf het bezoek samen of kom een keer vrijblijvend langs om het aanbod te bekijken. Maak een afspraak of informeer naar de mogelijkheden en speciale tarieven via 045-567 60 50 of boekingen@continium.nl.

Meer informatie   Project STEM II  Project FIETS