Tickets

Geen zin in lange rijen én ook nog profiteren van korting? Bestel dan je tickets online en loop direct door de poortjes.

Online tickets niet beschikbaar

Beste bezoeker, wegens een technisch probleem kunt tijdelijk geen tickets kopen via onze ticketshop. Uiteraard zijn er genoeg kaartjes aan de kassa te koop. Onze excuses  voor het ongemak!

Extra: Kies een van de 3D Films!

Tijdelijk inbegrepen bij je ticket van Continium! Bekijk de trailers en geniet alvast van de voorpret. Dit aanbod is geldig t/m 20 december 2019 en op basis van beschikbaarheid. Koop dus snel je ticket en reserveer je plek! Je kunt de trailers van de 3D films alvast bekijken en bij het kopen van een ticket direct aangeven naar welke film je wil gaan. je bent dan zeker van een plek en hoeft niet in de rij bij de kassa.

Trailers & tickets  

Let op: Continium wordt vernieuwd!

Er wordt hard gewerkt in Continium: we bouwen aan de nieuwe tijdelijke expositie Reizen in de Ruimte & de vernieuwing van de Explore Zone! Reizen in de Ruimte opent op 21 september 2019, de vernieuwde Explore Zone op 21 december 2019. Maar wees gerust, er zijn genoeg (extra) activiteiten én we hebben een leuke actie voor de trouwe bezoeker... In de periode 2 september t/m 20 december 2019 krijg je bij je ticket een voucher voor 50% korting op je volgende bezoek in de periode van 1 januari tot en met 31 maart 2020! Alle informatie!

Entreeprijzen aan de kassa 

 • Reguliere toegangsprijs vanaf 5 jaar: € 12,50. Per 1 januari 2020 €13,50.
 • Gezinsticket: €46, geldig voor 2 volwassenen vanaf 18 jaar en 2 of 3 kinderen t/m 17 jaar. Per 1 januari 2020  €52,50.
 • Combitickets beschikbaar
 • Kinderen t/m 4 jaar: gratis 
 • Museumkaart: gratis (de Museumkaart is tevens te koop aan de kassa) 
 • BankGiro Loterij VIP kaart: Twee personen gratis op vertoon van VIP-kaart.

Tip: Koop je tickets online met korting!

Entreeprijzen internet 

Geen zin in lange rijen én ook nog profiteren van korting? Bestel dan je tickets online. Je ontvangt dat per email een pdf. Je kunt deze uitprinten of op het beeldscherm van je telefoon laten scannen, en de poortjes gaan vanzelf open. Bovendien is het ticket online goedkoper. 

Tarieven regulier online ticket 

 • Toegangsprijs vanaf 5 jaar: € 11,50. Per 1 januari 2020 €12,-.
 • t/m 4 jaar: gratis
 • Korting bij groepen van 10 personen of meer. De korting wordt vanzelf berekend in de ticketshop.
 • Grote groepen, scholen enzovoort: neem contact op met Reserveringen 

Koop je ticket!

Combitickets 

Wilt u ook naar Cube design museum of een voorstelling in Columbus earth center? Koop dan een voordelig combiticket. Dat kan aan de kassa of met extra korting online:

Continium + Cube design museum:

 • Kassa € 21. Per 1 januari 2020 €23,50
 • Online € 20. Per 1 januari 2020 €20,50  

Ticket: Continium & Cube 

 

Continium + Columbus (Earth of Zwart): 

 • Kassa € 19,50. Per 1 januari 2020 €20
 • Online € 18. Per 1 januari 2020 €18,50

Ticket: Continium & Earth   Ticket: Continium & Zwart 

 

Continium + 3D film : 

 • Kassa € 14,50. Per 1 januari 2020 €15
 • Online € 14. Per 1 januari 2020 €14,50

Ticket: Continium & Planet Power 3D   Ticket: Continium & Tiny Giants 3D

 

De combitickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa. Hierboven staan de prijzen als u bij binnenkomst direct een combiticket koopt. Mocht u na uw bezoek aan Continium alsnog ook naar Cube of Columbus willen, dan zijn aan de kassa speciale tickets verkrijgbaar op vertoon van uw eerder aangeschafte ticket. 

Cadeaukaart: Geef ’t leukste uitje cadeau!

Cadeaukaarten voor Continium zijn nu verkrijgbaar aan de kassa en binnenkort ook online! Je kunt het bedrag zelf kiezen: geef je alleen een entreekaartje, of ook een sciencebox voor het maken van slijm, een workshop DNA of misschien de spannende CSI workshop?

Groepstarief

Continium heeft ook speciale tarieven voor grote groepen: vanaf 1 januari 2018 ontvang je korting bij groepen vanaf 10 personen. Bij grote groepen graag vooraf reserveren via 045-567 60 50 of boekingen [at] continium.nl. Informeer ook naar de combinatiemogelijkheden!

Kinderfeestje

Je verjaardag vieren in Continium? Dat kan! Kies een van de speurtochten, ga aan de slag in het Tinkerlab, maak technische gadgets in het Science lab, smul van een feestlijke menu in Brasserie M en nog veel meer. Bel of mail voor reserveringen en prijzen naar 045-567 60 50 of boekingen [at] continium.nl.  

Meer informatie

Onderwijs

Ook scholen kunnen terecht bij Continium. Er is volop aanbod voor primair en voortgezet onderwijs dat aansluit op het curriculum. Stel zelf het bezoek samen of kom een keer vrijblijvend langs om het aanbod te bekijken. Maak een afspraak of informeer naar de mogelijkheden en speciale tarieven via 045-567 60 50 of boekingen [at] continium.nl.

Meer informatie   Project STEM II   Project FIETS