Spark tech lab

Het Spark Tech Lab Weert is een regionaal techniekatelier voor primair en voortgezet onderwijs in Midden & Noord Limburg.

Het Spark Tech Lab is een regionaal techniekatelier voor primair en voortgezet onderwijs. Schoolgroepen vinden hier alles om invulling te geven aan hun technieklessen; alle apparatuur, van boormachines tot laser cutter, is aanwezig, evenals begeleiding. In het Spark Tech Lab kunnen de leerlingen de complete productielijn of een deel hiervan doorlopen: van bedenken en ontwerpen tot bouwen en testen. 

Binnen het Project STEM zoals ingevuld door Continium is Spark Tech Lab de workshopruimte voor scholen in Midden en Noord Limburg. In de vakantieperiodes zoals Herfst- en de Kerstvakantie zijn kinderen uit Weert en omgeving welkom voor diverse workshops op het gebied van techniek. Spark Tech Lab is een initiatief van het Continium en wordt ondersteund door lokale overheden, het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en vele vrijwilligers in het bijzonder. Meer informatie: Spark Tech Lab.nl.

 

Volop ruimte voor unieke projecten

Naast een aantal vastomlijnde activiteiten, die u kunt boeken voor uw klas, is de opzet van het Spark Tech Lab er vooral op geënt scholen invulling te laten geven aan een eigen techniekproject. Heeft u een specifiek project in gedachten of alleen nog een idee van een onderwerp, waarmee u verder aan de slag wilt? Neem dan contact op met het Spark Tech Lab! We gaan graag met u in gesprek om uw project, in overleg, in een interactieve vorm te gieten en vervolgens uit te voeren met behulp van de faciliteiten in het Spark Tech Lab.

Spark Tech Lab Weert

Met dank aan:

De activiteiten van Spark Tech Lab worden mede mogelijk gemaakt door Gemeente Weert, Keyport 2020, Provisus, MakeTech & Stichting Bosit.

Mede mogelijk gemaakt door: