Bouw en programmeer met LEGO® BOOST Blog

Inspiratie

Vers van de pers: Maak je eigen robot met LEGO® BOOST!

In augustus 2017 verschijnt deze nieuwe toolbox. Hiermee kun je zelf robots kunt bouwen en nog veel meer: LEGO BOOST is naast een motor en speciale sensor ook een app om te programmeren. Met de juiste instructies kan daarmee de zelfgebouwde creatie tot leven komen. 

De set komt met vijf multifunctionele modellen: Vernie de Robot, de M.T.R.4 (een Rover met verschillende koppelstukken) , de Guitar4000 (een muziekinstrument met pitch bend en geluidseffecten), Frankie the Cat (Een interactief huisdier), of de autobuilder... Een bijzondere toepassing: deze kan zelf miniatuur LEGO modellen bouwen! Enfin, bekijk de filmpjes, wij kunnen niet wachten tot de zomer!

Bezoek nu World Of Bricks

De kleurrijkste stad gebouwd met supergrote bouwstenen! Je vindt er een Brandweerkazerne, een Cinema, School, Garage en meer. In deze stad bouwen en experimenteren jong en oud naar hartenlust. Zo ontdek je met LEGO® stenen hoe jouw wereld werkt! Honderden LEGO minifiguren verwelkomen je in hun wereld. Meld je bij de Grenswachter en ga op ontdekkingstocht door Continium's WORLD of BRICKS! Talloze steentjes en doe-opstellingen dagen je uit om aan de slag te gaan.

Meer informatie