Persbericht: YouTubers Peter Nauts, JohnQuote en Govert Sweep (Vaeltax) te gast in Continium Blog

Evenement

Kerkrade, 19 februari 2019 - Op zondag 24 maart 2019 presenteert Continium discovery center in Kerkrade de eerste Continium YouTube Gathering. Fans van online video’s kunnen die dag bekende YouTubers ontmoeten. Ook onthullen de YouTubers die dag de do's en dont's voor het maken van veelbekeken video’s.

Van 10.00 tot 17.00 uur zijn vloggers Peter Nauts , Govert Sweep (voorheen Vaeltax) en John de Jong (alias JohnQuote, voorheen Prankster), samen goed voor 1,5 miljoen volgers, aanwezig in Continium. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor een workshop met één van de drie en hen ontmoeten in hun eigen stand in Continium. Tickets zijn te koop via de website van Continium (Voorverkoop online: € 17,50 p.p., ter plekke aan de kassa: € 20,-).

Govert Sweep (alias Vaeltax)

Avonturier Govert Sweep, eerder bekend onder de naam Vaeltax, bezoekt voor zijn online video’s verlaten locaties over de hele wereld. Van verlaten ziekenhuis tot oude mijngang, Govert gaat er op missie met zijn camera en laat zijn volgers meer ontdekken over het verhaal achter de locatie. Ook onderneemt hij andere avonturen, zoals een reis van Rome naar Amsterdam zonder geld. In Continium vertelt hij in zijn workshop om 14.00 uur onder andere waar hij zijn inspiratie vandaan haalt.

Peter Nauts

Internet personality Peter Nauts (Brunssum, 1994) is online te vinden op Instagram, Facebook en YouTube. Via deze kanalen stuurt de vrolijke Limburger wekelijks hilarische en licht hysterische sketch video’s de wereld in. Naast vlogger is Peter fulltime verpleegkundige in een ziekenhuis. Peter is op 24 maart 2019 in Continium te ontmoeten en te begroeten  en geeft om 15.00 uur een workshop.

John de Jong (JohnQuote)

YouTuber JohnQuote, alias van John de Jong, filmt voor zijn gelijknamige YouTube-kanaal experimenten. Zo maakt hij op allerlei manieren slijm, bijvoorbeeld met wc-papier, en experimenteert hij met frisdrankraketten. John is onderdeel geweest van het team van Prankster, een YouTube-kanaal dat bekend stond om de bizarre stunts. John vertelt om 16.00 uur meer over zijn ervaringen als YouTuber.

Tickets voor de Continium YouTube Gathering zijn nu te koop via de online ticketshop op continium.nl. Bij aankoop van een ticket kies je direct bij wie van de drie je een workshop wilt volgen.

Tickets & Info Continium YouTube Gathering