Museumweek: Win met jouw foto van een pronkstuk! Blog

Evenement

Ben jij een echte goudzoeker? Tijdens de Museumweek, van 8 tot en met 14 april 2019, kun je in alle musea ons échte goud ontdekken. Wat dat is? Ons échte goud? Het kan van alles zijn! Een beeld, een schilderij, het museumgebouw of iets heel anders. Jij mag het zeggen! Wat is jouw favoriete pronkstuk? Ga ermee op de foto en win!

Win een rondleiding achter de schermen

In de Museumweek ligt in alle 70 Kidsproof musea een Gouden Tikkit kader. Maak met dit kader een afbeelding van jouw pronkstuk (of lievelingsobject)* én jezelf en win een tour achter de schermen in een ander Kidsproof museum met je beste vriend(in). Drie inzendingen winnen deze prijs. 

Upload de foto en je maakt kans op de prijs. Insturen kan tussen maandag 8 en dinsdag 16 april 2019. Winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 19 april 2019. Kijk voor alle details op Museumkids!

Museumkids: Museumweek

Het Pronkstuk van Continium

Ons pronkstuk is de vuursteenmolen. Je vindt deze in de Hall of Fame. Maar is dat ook jouw favoriete object? Hieronder vind je enkele voorbeelden. Kom je nog snel een foto maken met het Gouden Kader? Bijvoorbeeld aanstaande zaterdag voor of na de Tikkit Talk? Oja, kun je het kader niet vinden: Vraag er gerust naar bij de kassa!  

Einstein in de Explore Zone

Hart in de Explore Zone

Carnaval in Hall of Fame

Genius Labor in Hall of Fame

Portretten Koningspaar in Best of World of Bricks

Lady P in Hall of Fame

Ötzi in CSI Continium

Vindplaats Ötzi in CSI Continium