Open op maandag tijdens meivakantie! Blog

Evenement

Op maandagen in vakantieperiodes ben je van harte welkom bij Continium. Ook deze meivakantie: dit jaar daarom zelfs drie maandagen op rij. Oja, op vrijdag 13 april hebben we een bijzondere actie...

Vrijdag 13 april: Staking basisscholen

Allereest de actie: op vrijdag 13 april staken de leraren van het basisonderwijs in Limburg en Noord Brabant. Wil je deze dag toch nog leerzaam doorbrengen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Continium! 

We hebben daarom ook een speciaal tarief: kinderen (t/m 12 jaar) betalen aan de kassa van Continium geen €12  maar slechts €8,-! Kinderen t/m vier jaar zijn uiteraard nog steeds gratis. Deze actie is niet geldig in cominatie met andere acties & tarieven en alleen te koop aan de kassa. Tot vrijdag!

Open op maandag tijdens de meivakantie

Tijdens vakanties zijn wij ook op maandag geopend. Dit jaar is de meivakantie echter niet alleen per regio, maar soms ook per school verschillend. Daarom zijn we zelfs drie maandagen op rij geopend:

  • Maandag 23 april 2018,
  • Maandag 30 april 2018,
  • Maandag 7 mei 2018

Ook Eerste & Tweede Pinksterdag, zondag 20 & maandag 21 mei 2018 ben je van harte welkom. Alleen op Koningsdag, 27 april 2018, zijn we een dagje gesloten. 

Let op: de wisselexpositie World of Bricks is nog te bezoeken t/m zondag 13 mei 2018. Daarna maakt deze plaats voor een nieuwe, spannende expositie...