Make-A-Wish Wenskinderen VIP gasten première
LEGO® Batman film Blog

Evenement, Tentoonstelling

Op woensdag 8 februari jl. waren 8 wenskinderen die als gezamenlijke passie LEGO stenen hebben, VIP-gast bij de première van de LEGO Batman Movie op Museumplein Limburg.

Zij konden voorafgaand aan de film hun verhalen over hun wensvervulling uitwisselen en mochten op de startknop van de film drukken. Stefan Goertz, Wenshaler in Limburg, heeft voorafgaand aan de film zijn vuurdoop als ambassadeur van Make-A-Wish Nederland gehad en zijn verhaal gedeeld met het publiek. Stefan is geboren met een bijzondere afwijking aan zijn afweersysteem en 21 jaar geleden heeft Make-A-Wish zijn wens vervuld door hem een reis naar Legoland Denemarken aan te bieden.

Alle kinderen en ouders waren enthousiast over de film en dankbaar voor het feit dat ze te gast mochten zijn bij deze première. Op de groepsfoto vlnr Thijm (6 uit De Mortel), Cayden (8 uit Eindhoven), Philip (11 uit Lent), Daimon (9 uit Oss), Stefan (31 uit Echt), Roderick (in de rolstoel, 10 uit Heerlen), Mauk (12 uit Meerlo), Roan (7 uit Maastricht) en Ferdinand (8 uit Lent en broertje van Philip).

Make-A-Wish Nederland

Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan. Make-A-Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dat doet Make-A-Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en geeft het hele gezin kracht voor hun toekomst.

Nu met korting naar Continium en Vue Kerkrade

Wil je ook naar de LEGO Batman film en naar Continium voor World Of Bricks? Op vertoon van je Vue Kerkrade filmticket van de LEGO Batman film ontvang je €2,- korting op je bezoek aan Continium discovery center. De korting geldt voor één ticket per persoon, op de reguliere entreeprijs aan de kassa. De actie loopt bij Continium tot en met 7 mei 2017.

Vue Kerkrade

Op vertoon van je Continium ticket geeft Vue Kerkrade €1,- korting op de 2D en 3D versies (NL) en de 3D originele versie van de LEGO Batman Movie. De korting is niet geldig in de ochtenden en dinsdagen.

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, and the Brick and Knob configurations are trademarks of the LEGO Group of Companies. ©2016 The LEGO Group. World Of Bricks is not sponsored, endorsed or otherwise supported by The LEGO Group.