Kom in de carnavalsvakantie verkleed naar Continium! Blog

Evenement

Doe je mee met de workshops Stop Motion of Chocolade gieten? Je kunt zelfs gratis naar binnen, lees snel verder voor de details!

Hang daarom je favoriete cowboy, clowns of prinsessen- pakje nog niet terug in de kast na carnaval, maar kom naar Continium en bezoek in de carnavalsvakantie de expositie World of Bricks! In deze experience voor LEGO fans, vind je niet alleen heel veel stenen om naar hartenlust mee te bouwen, je ontdekt er ook van alles over techniek.

Let op: met carnaval gelden aangepaste openingstijden!

Gratis entree

Ruim na de Carnaval je pakje nog niet op. Vanaf woensdag 14 februari kun je in die week verkleed naar Continium!

Wie 12 jaar of jonger is en van woensdag 14 t/m zondag 18 februari 2018 verkleed een bezoek brengt aan Continium discovery center te Kerkrade mag namelijk gratis naar binnen. Deze actie geldt voor één kind onder begeleiding van één betalende volwassene)

 

Stop Motion

Onder begeleiding van onze speciaal opgeleide explainer krijg je instructies & tips over het maken van een eigen stop motion filmpje. Je hoeft niets mee te nemen: voor de benodigde apparatuur en voldoende bouwsteentjes wordt gezorgd!

De workshop vindt plaats in het Tinkerlab van Continium en start vanaf woensdag 14 februari tot en met zondag 18 februari elke dag om 15.00 uur.

Reserveer je ticket aan de kassa bij binnenkomst, de kosten voor deze workshop bedragen €3,50 per deelnemer, naast je ticket voor Continium.

Chocolade steentjes gieten

In het Lab van Continium ga ja aan de slag met chocolade gieten. Geheel in stijl met Continium's World of Bricks zijn de vormen van LEGO stenen en minifiguren. Ga ja na afloop bouwen.... of eet je ze toch gewoon lekker op?

De workshops worden gegeven in de carnavalsvakantie van woensdag 14 t/m zondag 18 februari en starten om 12.30 en om 13:30 uur.

De kosten voor deze workshop bedragen €3,50 per deelnemer naast je ticket voor Continium. Dat is inclusief chocolade! Aanmelden kan ter plekke aan de kassa.

Leeftijd vanaf 6 jaar.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN CARNAVAL

  • Op Carnavalszondag, -maandag en -dinsdag is Continium gesloten voor bezoekers.
  • Vanaf woensdag 14 februari 2018 is Continium weer geopend vanaf 10.00 uur.

Op Carnavalszaterdag (10 februari 2018) is Continium gewoon geopend, dan is de carnavalsactie echter nog niet geldig.
Ook vinden de workshops chocolade gieten en stop motion filmpje maken dan nog niet plaats.