Ontmoet RoboThespian bij de Brightlands Roadshow Blog

Evenement

Je hebt hem misschien al gespot: RoboThespian is deze zomer op tournee met de Roadshow van Brightlands. Nee? Kom dan bijvoorbeeld op zondag 10 september 2017 naar 112 on Wheels in Venlo, hij verrast je daar graag met een bijzondere show!

RoboThespian is onderdeel van de Brightlands Roadshow die dit festivalseizoen verschillende events in Limburg aan doet. Een interactieve show over Brightlands met als doel het grote publiek kennis te laten maken met de wondere wereld van Brightlands. Ontmoet Marc (een man van de straat) en Mr. Bright (een mensachtige robot). Deze events staan nog op de agenda voor het najaar naast 112 On Wheels:

  • Festival van de Toekomst (Festival of the Future), September 15, Heerlen
  • Het Weekend van de Wetenschap (National Science Weekend), October 7, Maastricht
  • Herfstvakantie Show Museumplein (Museumplein Fall Break Show), October 14 - 22, Kerkrade
  • Dag van het MKB (SME Day), November 6, Heerlen

112 on Wheels

112 On Wheels is een groot internationaal hulpverlenings evenement dat zal worden gehouden op Greenport Venlo. Bekijk het materiaal van hulpdiensten uit binnen- en buitenland en geniet van spectaculaire demonstraties. Met uw bezoek steunt u ook nog eens de stichting Wensambulance Limburg, uw wens in beweging (een fusie tussen Stichting Wens in Beweging & Stichting Wensambulance Limburg). Op zondag 10 september 2017 gaat 112 on Wheels om 11 uur van start op de Greenport Venlo. 

De Brightlands Roadshow is een gezamenlijk project van Connect Limburg, Limburg Economic Development (LED), Provincie Limburg, Museumplein Limburg en Brightlands.