Continium YouTube Gathering Activiteit

24 maart 2019 bekijk details »
Iedereen
7:00
€17,50 Voorverkoop / € 20 aan de deur

YouTubers Peter Nauts, JohnQuote en Govert Sweep te gast in Continium!

Op zondag 24 maart 2019 presenteert Continium discovery center in Kerkrade de eerste Continium YouTube Gathering. Fans van online video’s kunnen die dag bekende YouTubers ontmoeten. Ook onthullen de YouTubers die dag hun tips en tricks voor het maken van veelbekeken video’s. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn vloggers Peter Nauts, Govert Sweep (alias Vaeltax) en John de Jong (alias JohnQuote), samen goed voor 1,5 miljoen volgers, aanwezig in Continium. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor een workshop met één van de drie en ontmoeten hen in hun eigen stand in Continium. Tickets zijn nu te koop via de website van Continium (Voorverkoop online: € 17,50 p.p., aan de kassa: € 20,-). 

Tickets voor de Continium YouTube Gathering zijn nu te koop via de online ticketshop op continium.nl. Let op: Bij aankoop van een ticket kies je direct bij wie van de drie je een workshop wilt volgen: John (om 16:00 uur) , Govert (om 14:00 uur) of Peter (om 15:00 uur). En natuurlijk ontmoet je je favoriete social creator in zijn eigen stand. Let op: er zijn 180 plekken per workshop beschikbaar en vol is vol...

Ticket: Govert om 14:00 uur Ticket: Peter om 15:00 uur Ticket: John om 16:00 uur

Govert Sweep (alias Vaeltex)

Avonturier Govert Sweep, eerder bekend onder de naam Vaeltax, bezoekt voor zijn online video’s verlaten locaties over de hele wereld. Van verlaten vakantieresort tot oude mijngang, Govert gaat er op missie met zijn camera en laat zijn volgers meer ontdekken over het verhaal achter de locatie. Ook onderneemt hij andere avonturen, zoals een reis van Rome naar Amsterdam zonder geld. In Continium vertelt hij in zijn workshop om 14.00 uur onder andere waar hij zijn inspiratie vandaan haalt.

Peter Nauts

Internet personality Peter Nauts (Brunssum, 1994) is online te vinden op Instagram, Facebook en YouTube. Via deze kanalen stuurt de vrolijke Limburger wekelijks hilarische en licht hysterische sketch video’s de wereld in. Naast vlogger werkt Peter fulltime als verpleegkundige in een ziekenhuis. Peter is op 24 maart 2019 in Continium te ontmoeten en te begroeten en geeft om 15.00 uur een workshop.

JohnQuote

YouTuber JohnQuote, alias van John de Jong, filmt voor zijn gelijknamige YouTube-kanaal allerlei experimenten. Zo maakt hij op allerlei manieren slijm, bijvoorbeeld met wc-papier, en experimenteert hij met frisdrankraketten. John is onderdeel geweest van het team van Prankster, een YouTube-kanaal dat bekend stond om de bizarre stunts. John vertelt om 16.00 uur meer over zijn ervaringen als YouTuber.

Praktisch

Koop nu alvast je tickets voordelig via continium.nl! Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar: 180 per workshop. 

 • Voorverkoop €17,50 (alleen online te koop).
 • Entree ter plekke €20,00 (op 24 maart 2019).
 • Deze dag zijn er geen reguliere tickets te koop.
 • Houders van Museumkaart, BankGiro Loterij VIP kaart of GaiaZOO abonnement zijn ook welkom: zij betalen slechts een toeslag €7,50.
  Dit speciale ticket is ook in de voorverkoop online of aan de kassa verkrijgbaar, vergeet niet je kaart mee te nemen op de dag zelf. 

Dit ticket geeft je toegang tot de Youtube Gathering én Continium discovery center, het interactief doe en ontdekmuseum waar je oren en handen tekort komt.

Continium ligt naast station Kerkrade Centrum, dus gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Parkeren doe je gratis op de P&R parkeerplaats naast station Kerkrade Centrum.

Wanneer?

YouTube Gathering

Activiteit
 • 24 maart 2019

  Zondag
  10:00