World of Bricks Expres Activiteit

bekijk details »
Iedereen
€13,50 / €17,50

En onvergetelijk dag uit met kinderen: Ga met de trein vanaf Simpelveld dwars door het Limburgse heuvellandschap naar Kerkrade.

In de gele periode kun je elke woensdag, donderdag en zondag om 11.00 en 13.00 uur vanuit Simpelveld vertrekken naar Kerkrade voor het arrangement ‘World of Bricks’, voor echte LEGO-fans. In het arrangement zit naast de treinreis van Simpelveld naar Kerkrade een entree ticket voor Continium. Na een bezoek aan Continium neem je om 15.18 of 16.35 uur de trein terug naar Simpelveld.

Continium is een interactief doe- en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er World of Bricks:

Je vindt er een brandweerkazerne, een cinema, school, garage en meer. In deze stad bouwen en experimenteren jong en oud naar hartenlust. Zo ontdek je met LEGO®-stenen hoe jouw wereld werkt! Honderden LEGO minifiguren verwelkomen je in hun wereld. Meld je bij de grenswachter en ga op ontdekkingstocht door Continium’s World Of Bricks. Talloze steentjes en doe-opstellingen dagen je uit om aan de slag te gaan.

Tarieven:

  • 0 t/m 11 jaar: € 13,50
  • 12 jaar en ouder: € 17,50

Vooraf reserveren is niet nodig.

Let op: vertrek vanuit Simpelveld!

Dienstregeling & Tickets

De Miljoenenlijn

Welkom bij de Miljoenenlijn, het Langste Museum van Limburg. Stap in, voor een onvergetelijke rit met de stoom- of dieseltrein langs de allermooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland! Laat je meevoeren door het betoverende landschap, de bijzondere evenementen en een nostalgische reis terug in de tijd.

Wanneer?

World of Bricks Expres

Activiteit