Science Show
Astronautentraining
Tentoonstelling

bekijk details »
Iedereen
0:30
Inbegrepen bij ticket voor Continium
24

Ben jij Space proof? Ontdek het tijdens de Science Show “Astronautentraining” in het theater van Continium. Tijdens deze spannende Science Show ga je je verbazen over de meest bijzondere experimenten...

De Science show Astronautentraining is weer te zien!

De Science show Astronautentraining is inbegrepen in je Continiumticket. De show is meermaals per week te zien. Let op, er zijn een paar spelregels vanwege de coronamaatregelen én we hebben minder zitplaatsen per show beschikbaar. Ben er dus op tijd bij!

Informeer bij de receptie voor de showtijden van die dag. 

Samen met de Continium explainer ga je als ruimtevaarder in opleiding testen hoe “spaceproof” je bent. Ben je sportief? Hoe is je hand-oog coördinatie? Welke uitrusting heb je nodig? Waarom moet je een ruimtevaartpak aan? Spreek je je talen? Wat wordt er gegeten in de ruimte? En hoe gaan ze naar de wc? We werken toe naar de lancering van de raket. We tellen samen af! In het Russisch uiteraard!

Verbazen, ontdekken, lachen en zelf een handje meehelpen: welkom bij de Science Show! Je wordt zelf onderdeel van wetenschap en techniek. Met leuke experimenten wordt op een grappige manier een link gelegd tussen het dagelijks leven en wetenschappelijke weetjes. Soms ben je toeschouwer, een andere keer speel de de hoofdrol! Bij sommige experimenten is er namelijk hulp nodig van een vrijwilliger uit de zaal.

Wanneer?

Science Show

Tentoonstelling