He Museumfan! Hou jij een Tikkit Talk bij Continium? Activiteit

Zondag 27 oktober bekijk details »
Iedereen
Inbegrepen bij ticket voor Continium
50

Tikkit, de mascotte van de Museumkids, is nieuwsgierig naar bijzondere museumstukken. In elk museum is wel zo'n pronkstuk te vinden! Ook in Continium's Hall of Fame & de expositie Reizen in de Ruimte. Wil jij Tikkit en Continium helpen het verhaal te vertellen van zo'n bijzonder object?

Weet jij iets bijzonders te vertellen over Reizen in de Ruimte of passend bij een bijzonder voorwerp uit onze Hall of Fame?  En wil je dat graag presenteren aan een groot publiek? Geef je dan op voor de Tikkit Talk!  

Op zondag 27 oktober, tijdens de Museumkidsweek 2019, geef je dan je presentatie voor het museumpubliek. Natuurlijk mag je familie en je vrienden en vriendinnen ook komen luisteren! Lijkt het je wat? Geef je dan op via social [at] continium.nl, dan sturen we je meer informatie. Natuurlijk helpen we je! Je bent in de week voor de Tikkit Talk welkom om al je vragen te stellen aan een van onze collega's en je presentatie voor te bereiden. 

Doe je mee?

Bekijk de Tikkit Talk van Luca & Laurie

Nieuwsgierig hoe zo'n Tikkit Talk gaat? Laurie & Luca gingen je al voor bij Continium. Laurie vertelde over haar favoriete onderwerp glasblazen en verwees naar onze pronkstukken van het Maastrichts kristal, Luca ging de diepte in met als onderwerp mijnbouw zoals de speicale lampen die er gebruikt werden. Hieronder vertellen ze hoe dat ging...

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan om zelf ook een Tikkit Talk te geven!

Museumkidsweek

Herfstvakantie? Museumkidsweek! Van 12 tot en met 27 oktober zijn er volop activiteiten speciaal voor jou in veel musea in heel Nederland. Het thema is dit jaar: reizen. Het avontuur wacht op jou in een museum in de buurt. En doe je mee met de inspecteurswedstrijd voor een mooie prijs? Kijk op Museumkids voor alle informatie!

Wanneer?

Museumkidsweek: Tikkit Talk

Activiteit
  • Zondag 27 oktober

    Zondag
    13:00