Changemakers Festival 2019 Activiteit

Toe aan een stevige portie optimisme? Het Changemakers Festival serveert je op 12 en 13 oktober 2019 een inspirerende mix van design, innovatie, duurzaamheid en wetenschap.

Verwonder je over toffe ideeën en projecten die het verschil kunnen maken voor onze toekomst. Wetenschappers, designers, artiesten en andere optimisten laten je in lezingen, workshops, mini-hacks en andere activiteiten zien hoe het anders kan. Praat mee over de toekomst van voedsel, onderzoek de invloed van biotechnologie, verleg je grenzen in de astronautentrainer, ga lekker klooien met je eigen DNA, kliederen met ecoschuim en meerrr! En wie weet raak jij ook geïnspireerd om zelf je toekomst vorm te gaan geven. Tussendoor geniet je van een hapje en drankje. Op zaterdag is er vanaf 17.00 uur een avondvullend 18+-programma en op zondag is jong en oud de hele dag welkom op het Museumplein in Kerkrade.

Ben jij een Changemaker? Dan wil je dit niet missen!

*Let op: Museumkaarten en Bank Giro Loterij VIP kaarten zijn geldig op beide dagen van het Changemakers Festival: reserveer je gratis ticket via de website!

Changemakers Festival

Highlights

Naast specials met Dennis Storm en de Talkshow Future of Food kun je zowel zaterdagavond als zondag heb je genoeg te doen. Doorlopend zijn er workshops, films & documentaires en kun je de exposities van zowel Cube als Continium bezoeken. 

Tip: Op zaterdagavond geniet je naast het regulier programma ook van een feestelijke avond op Cube Topfloor compleet met VJ & Cocktailbar!

Hele programma

Wanneer?

Changemakers Festival

Activiteit