Changemakers Festival Tentoonstelling

12 & 13 oktober 2019 bekijk details »
Iedereen
Vanaf €7,50

Toe aan een stevige portie optimisme? Het Changemakers Festival serveert je op 12 en 13 oktober een inspirerende mix van design, innovatie, duurzaamheid en wetenschap.

Verwonder je over toffe ideeën en projecten die het verschil kunnen maken voor onze toekomst. Wetenschappers, designers, artiesten en andere optimisten laten je in lezingen, workshops, mini-hacks en andere activiteiten zien hoe het anders kan. Praat mee over de toekomst van voedsel, onderzoek de invloed van biotechnologie, verleg je grenzen in de astronautentrainer, ga lekker klooien met je eigen DNA, kliederen met ecoschuim en meerrr! En wie weet raak jij ook geïnspireerd om zelf je toekomst vorm te gaan geven. Tussendoor geniet je van een hapje en drankje. Op zaterdag is er vanaf 17.00 uur een avondvullend 18+-programma en op zondag is jong en oud de hele dag welkom op het Museumplein in Kerkrade.

Ben jij een Changemaker? Dan wil je dit niet missen!

EARLY BIRD WINACTIE!

Win Een Overnachting

Koop voor 30 september je ticket via onze webshop en maak kans op een overnachting in de Eco Capsule! Dit eivormige, zelfvoorzienende microhuis is tijdens het Changemakers Festival te bewonderen op het Museumplein.

Changemakers Festival

 

Bekijk het hele programma op Changemakers Festival!

 

Wanneer?

Changemakers Festival

Tentoonstelling
  • 12 & 13 oktober 2019

    Zaterdag
    17:00 - 1:00
    Zondag
    10:00 - 17:00