3D Film Theater Tentoonstelling

Ga mee op reis naar de meest bijzondere plekken op de wereld en ontdek spectaculaire avonturen in de veelzijdige wereld van de natuur en wetenschap.

Tiny Giants 3D

Hoe kleiner je bent... hoe groter het avontuur!

Reis naar een verborgen wereld en ontdek de verbluffende levens van de kleinste dieren.

Een chipmunk in een wild bos en een sprinkhaanmuis in Arizona's verschroeide woestijn worden beiden gedwongen om snel op te groeien als ze voor het eerst alleen zijn. Alleen door hun ingenieuze superkrachten kunnen deze helden in leven blijven. Met behulp van de meeslepende kracht van speciale 3D-camera's word je meegevoerd naar een magische wereld. Een avontuur van gigantische proporties!

Deze 3D film is Nederlands gesproken en geschikt voor alle leeftijden. 

Planet Power 3D

Planet Power neemt je mee naar de geschiedenis van elektriciteit. Van de eerste vonk gecreëerd door de mens tot de huidge industriële energiecentrales. 

We ontmoeten wetenschappers die de wereld hebben veranderd. Maar ook de pioniers van de toekomst met de Solar Impulse, het eerste vliegtuig dat een rond-de-wereld vlucht uitvoert die alleen door de zon wordt aangedreven. Hoe kunnen we voldoen aan de groeiende energiebehoeften van onze geïndustrialiseerde wereld en tegelijkertijd onze planeet beschermen?

Ontdek hoe nieuwe schone technologiën de grootste krachten in de natuur gebruiken om onze planeer koeler te maken en onze toekomst verbeteren. 

Deze film is Nederlands gesproken en geschikt voor alle leeftijden. 

Wanneer?

3D Film Theater

Tentoonstelling