Combineer je bezoek met een 3D Film! Tentoonstelling

15 juli t/m 30 augustus 2020 bekijk details »
Iedereen
0:40
€4,- in combinatie met Continium ticket
50

Ga mee op reis naar de ruimte!

Combineer je bezoek aan Continium met een spectaculaire 3D film!

Hieronder vind je de trailers van deze films. Als je zeker wilt zijn van een plekje bij een van deze films, kun je direct een online ticket kopen met een gereserveerde plek bij de film naar keuze. 

Dagelijks draait Journey to Space om 11:15 en Fly me to the Moon om 14:00

Beide films zijn Nederlands gesproken. Fly me to the moon is een echte familiefilm en Journey to space is aangeraden vanaf circa 10 jaar. 

Je kunt ook op de dag zelf aan de kassa een stoel reserveren, maar let op de capaciteit is beperkt. 

Fly me to the moon

In 1969 reisden de astronauten Armstrong, Aldrin en Collins naar een plek waar tot dan toe nog niemand was geweest: de maan. Fly me to the Moon neemt je mee terug naar dat historische moment. Maar de astronauten zijn niet alleen…

De drie jonge vliegjes, de ondernemende Nat, de slimme IQ en de grappige Scooter maken hun droom waar door stiekem mee te vliegen met die eerste reis naar de maan. Ze komen voor veel spannende uitdagingen te staan die de reis in gevaar brengen. Zouden ze de missie kunnen redden?

Tickets & filmtijden

Journey to Space 3D

Volgende stop… MARS!

Menselijke missies naar Mars zijn straks geen science fiction meer. Ontdek hoe NASA de weg heeft vrijgemaakt om steeds dieper de ruimte in te gaan, naar asteroïden, Mars en verder. Leer meer over de belangrijke rol van het Internationale Ruimtestation ISS en krijg inzicht in de uitdagingen die NASA en de ruimtevaartindustrie moeten aangaan om gewaagde toekomstige missies tot een succes te brengen.

Uitgebreide interviews met astronaut Chris Ferguson (commandant van de laatste shuttle-missie) en toekomstig astronaut Serena Aunon, gecombineerd met een inspirerende vertelling, maken Journey To Space tot een geweldig overzicht van de ruimtevaartprestaties in het verleden, huidige missies en de imposante toekomstplannen.

Tickets & filmtijden

Kun je niet kiezen?

Weet je nog niet of je op tijd kunt zijn voor een vroege film of wil je gewoon nog niet kiezen? Koop dan een gewoon ticket voor Continium. Bij binnenkomst kun je aan de kassa alsnog een plekje voor een film naar keuze reserveren. Uiteraard op basis van beschikbaarheid!

Wanneer?

3D Film Theater

Tentoonstelling
  • 15 juli t/m 30 augustus 2020