Extraatje bij Continium:
3D Films! Tentoonstelling

Ga mee op reis naar de meest bijzondere plekken op de wereld en ontdek spectaculaire avonturen in de veelzijdige wereld van de natuur en wetenschap.

Er wordt hard gewerkt in Continium: we bouwen aan de vernieuwing van de Explore Zone, deze opent op 21 december 2019. Maar wees gerust, er zijn genoeg (extra) activiteiten zoals een gratis 3D film! Kies uit een van deze drie films 

Hieronder vind je de trailers van deze films. Als je zeker wilt zijn van een plekje bij een van deze drie films, kun je direct een online ticket kopen met een gereserveerde plek bij de film naar keuze. De dagen & filmtijden vind je in de ticketshop zelf. 

Mocht je nu nog niet willen of kunnen kiezen, koop dan een regulier ticket en geef je keuze bij binnenkomst door. Je kunt bij binnenkomst aan de kassa een stoel reserveren: de filmtijden van die dag zijn daar bekend. 

Journey to Space 3D

Volgende stop… MARS!

Menselijke missies naar Mars zijn straks geen science fiction meer. Ontdek hoe NASA de weg heeft vrijgemaakt om steeds dieper de ruimte in te gaan, naar asteroïden, Mars en verder. Leer meer over de belangrijke rol van het Internationale Ruimtestation ISS en krijg inzicht in de uitdagingen die NASA en de ruimtevaartindustrie moeten aangaan om gewaagde toekomstige missies tot een succes te brengen.

Uitgebreide interviews met astronaut Chris Ferguson (commandant van de laatste shuttle-missie) en toekomstig astronaut Serena Aunon, gecombineerd met een inspirerende vertelling, maken Journey To Space tot een geweldig overzicht van de ruimtevaartprestaties in het verleden, huidige missies en de imposante toekomstplannen.

Tickets & filmtijden

Fly me to the moon

In 1969 reisden de astronauten Armstrong, Aldrin en Collins naar een plek waar tot dan toe nog niemand was geweest: de maan. Fly me to the Moon neemt je mee terug naar dat historische moment. Maar de astronauten zijn niet alleen…

De drie jonge vliegjes, de ondernemende Nat, de slimme IQ en de grappige Scooter maken hun droom waar door stiekem mee te vliegen met die eerste reis naar de maan. Ze komen voor veel spannende uitdagingen te staan die de reis in gevaar brengen. Zouden ze de missie kunnen redden?

Tickets & filmtijden

Tiny Giants 3D

Hoe kleiner je bent... hoe groter het avontuur!

Reis naar een verborgen wereld en ontdek de verbluffende levens van de kleinste dieren. Een chipmunk in een wild bos en een sprinkhaanmuis in Arizona's verschroeide woestijn worden beiden gedwongen om snel op te groeien als ze voor het eerst alleen zijn. Alleen door hun ingenieuze superkrachten kunnen deze helden in leven blijven. Met behulp van de meeslepende kracht van speciale 3D-camera's word je meegevoerd naar een magische wereld. Een avontuur van gigantische proporties!

Deze 3D film is Nederlands gesproken en geschikt voor alle leeftijden. Let op, er zijn wel enkele schrikmomenten! 

Tickets & filmtijden

Kun je niet kiezen?

Weet je nog niet of je op tijd kunt zijn voor een vroege film of wil je gewoon nog niet kiezen? Koop dan een gewoon ticket voor Continium. Bij binnenkomst kun je aan de kassa alsnog een plekje voor een film naar keuze reserveren. Uiteraard op basis van beschikbaarheid!

Tickets

Wanneer?

3D Film Theater

Tentoonstelling