NIEUW:
Reizen in de ruimte

Op weg naar een nieuwe aarde. Hoe fantastisch is het om op reis te gaan naar een nieuwe planeet? De nieuwe expositie Reizen in de Ruimte dompelt je onder in de wereld van ruimtevaart en wetenschap!

Openingstijden

Je bent welkom van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties ook op maandag geopend!

Meer informatie

Openingstijden

Je bent welkom van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties ook op maandag geopend!

Meer informatie

Continium wordt vernieuwd!

Er wordt hard gewerkt in Continium: we bouwen aan de vernieuwing van de Explore Zone! Deze vaste expositie opent geheel nieuw op 21 december 2019. Maar wees gerust, er zijn genoeg (extra) activiteiten, gratis 3D films én we hebben een leuke actie voor de trouwe bezoeker...

Fantastische Fiets

In de extra expositie Fantastische Fietsen kun je deelnemen aan verschillende workshops over de werking van de fiets: weet jij hoe ingenieus je fiets eigenlijk is?

Kidsproof museum van Nederland!

Continium is hét Kidsproof museum van Nederland 2019! Kom op bezoek voor een dag vol spannende ontdekkingen: reis in de ruimte, ga op tijdreis in het Warp Theater, ontdek wat wetenschap en techniek betekenen in jouw leven in de Explore Zone... En meer!

wat is er te doen

Ontdek in Continium de invloed van wetenschap en techniek op jouw leven! Je komt handen en ogen tekort voor alle leuke doe-stations, waarmee je zelf ontdekt hoe de wereld in elkaar zit. 

Science show: Astronautentrainer

Ben jij Space proof? Ontdek het tijdens de science show “Astronautentraining” in het theater van Continium. Tijdens deze spannende Science Show ga je je verbazen over de meest bijzondere experimenten...

Hall of fame

De Hall of Fame is het open depot, ofwel de schatkamer van Continium. Hier vertellen de topstukken uit de Continium collectie hun verhaal.

Logo Continium Discovery Center

Over Continium

Continium is een interactief doe- en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo. In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen. 

Contact ›