Continium is weer open!

Je bent van harte welkom! We hebben enkele aanpassingen gedaan zodat iedereen Continium op een veilige manier kan bezoeken. Tip: bestel je ticket online, dan heb je zeker plek!

Haal Continium in huis!

Bestel nu de leukste scienceboxen en ga thuis aan de slag! Kies jij het vogelhuisje, de raderboot, de katapult of toch een wagen?

Meer informatie

Haal Continium in huis!

Bestel nu de leukste scienceboxen en ga thuis aan de slag! Kies jij het vogelhuisje, de raderboot, de katapult of toch een wagen?

Meer informatie

De Explore Zone is vernieuwd!

Kijk je ogen uit in de geheel vernieuwde Explore Zone! Er zijn superveel nieuwe ontdek- en doestations waarmee je aan de slag kunt gaan. Wonen, leren, voeding, werken, gezondheid: de nieuwe Explore Zone biedt je vooral ook een vooruitblik op de toekomst. Ga je mee?

Reizen in de Ruimte

Op weg naar een nieuwe aarde. Hoe fantastisch is het om op reis te gaan naar een nieuwe planeet? De nieuwe expositie Reizen in de Ruimte dompelt je onder in de wereld van ruimtevaart en wetenschap!

3D filmtheater

Combineer je bezoek aan Continium met een spectaculaire 3D film en reis mee naar de ruimte!

Hall of fame

De Hall of Fame is het open depot, ofwel de schatkamer van Continium. Hier vertellen de topstukken uit de Continium collectie hun verhaal.

Nieuw!
Scienceboxen voor thuis!

De leukste scienceboxen om thuis in elkaar te zetten vind je hier! Ga jij voor het vogelhuisje, de katapult, de raderboot of maak je een speciale wagen?

Logo Continium Discovery Center

Over Continium

Continium is een interactief doe- en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo. In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen. 

Contact ›