Brasserie M

Brasserie M is de nieuwe brasserie van Museumplein Limburg, waar je geniet van een kop heerlijke koffie, een smakelijk belegd broodje, een verse salade of één van de vele andere specialiteiten.

Brasserie M dé ideale plek om te genieten van een heerlijk pauzemoment tijdens een bezoek aan Continium. Een brede keuze aan vers belegde broodjes en warme gerechten en een uitgebreid assortiment aan dranken bieden voor elk wat wils. Ook wanneer je een keer geen bezoek brengt aan Columbus, Cube of Continium, ben je welkom in Brasserie M.

Bereikbaarheid
Brasserie M bereik je vanuit via de entree of via het binnenplein. Na je pauze in Brasserie M kun je je bezoek natuurlijk weer hervatten.

Openingstijden
Brasserie M hanteert dezelfde openingstijden als Continium.

Aanbiedingen Brasserie M Download coupons

Gezonde en lekkere trek? Brasserie M heeft vijf mooie en smakelijke aanbiedingen voor je. Of je nu een bezoek brengt aan Continium, Cube of Columbus, even van de zon wil genieten op het terras op het Museumplein Limburg, of wacht op de trein op Station Kerkrade, wees welkom voor:

  • 15% korting op een schnitzelschotel
  • 25% korting op onze dagsoepen
  • 50% korting op koffie naar keuze met een American cookie
  • Een Smoothie met een belegd broodje naar keuze voor €5,95
  • Tweede kopje koffie gratis

Download de coupons en print ze uit of vraag ernaar bij de kassa. Deze acties zijn geldig t/m 31 december 2017. U kunt één bon per bezoek gebruiken.

Coupons Brasserie M