World of Bricks: Ontdek, bouw, experimenteer

Welkom in Continium's World of Bricks: de kleurrijkste stad gebouwd met supergrote bouwstenen! In deze stad bouwen en experimenteren jong en oud naar hartenlust. Zo ontdek je met LEGO® stenen hoe jouw wereld werkt!

Openingstijden

Continium discovery center is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties (regio zuid) ook op maandag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Meer informatie

Openingstijden

Continium discovery center is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties (regio zuid) ook op maandag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Meer informatie

Begin je ontdekkingsreis!

Kom naar Continium discovery center voor een dag vol spannende ontdekkingen! Bezoek vanaf 22 december World of Bricks, ga op tijdreis in het Warp Theater, ontdek wat wetenschap en techniek betekenen in jouw leven in de Explore Zone... En meer!

wat is er te doen

Ontdek de invloed van wetenschap en techniek op jouw leven! Je komt handen en ogen tekort voor alle leuke doe-stations, waarmee je zelf ontdekt hoe de wereld in elkaar zit. 

Explore zone

Bind de strijd aan met robots, beleef hoe mensen in de mijnen werkten, ga shoppen in de supermarkt van de toekomst, stap ’s werelds grootste brein binnen en ervaar welke lichaamsdelen kunnen worden vervangen door onze Robo-chirurg. Kom snel zelf ontdekken wat er nog meer te beleven valt!

Science show

Verbazen, ontdekken, lachen en zelf een handje meehelpen: welkom bij de Science Show “APPs-plosion”!

Hall of fame

De Hall of Fame is het open depot, ofwel de schatkamer van Continium. Hier vertellen de topstukken uit de Continium collectie hun verhaal.

Logo Continium Discovery Center

Over Continium

Continium is een interactief doe- en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo. In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen. 

Contact ›