Route en
bereikbaarheid

Continium discovery center ligt op het Museumplein in Kerkrade en is goed bereikbaar met de auto (let wel op de omleiding) en het openbaar vervoer. 

 

Met de trein/bus

De bushalte ligt net als treinstation Kerkrade-Centrum direct naast Continium. 

Een reisadvies van deur tot deur is samen te stellen via www.9292.nl en voor treintijden van en naar station Kerkrade-Centrum kijk je op www.NS.nl

 

Met de auto:

 

Vanaf de autoweg richting Kerkrade volg je de bordjes “Columbus/Cube/Continium” en "Columbus/Cube/Continium P+R". Navigeer voor de parkeerplaats naar Hambosweg 60 in Kerkrade. Wanneer je het spoor overrijdt, volg je de bocht naar rechts, direct na de twee woonhuizen ligt aan je rechterhand de oprit naar de ruime P+R-parkeerplaats, waar je gratis parkeert. Je vervolgt je weg te voet: recht tegenover de oprit vanaf de Hambosweg, aan de andere kant van de parkeerplaats, vind je de opgang naar voetgangersoversteekplaats over het spoor. 

 

De ingang naar Columbus, Cube en Continium vind je aan beide korte kanten van het zwarte, balkvormige gebouw in het midden van het plein, waar je met de trap naar de onderste verdieping kunt, daar vind je de receptie, waar één van onze medewerkers je graag verder helpt. Je kunt ook met de lift naar de receptie, deze vind je meer naar het midden van het balkvormige gebouw en kun je oproepen via de intercom.

 

Wegwerkzaamheden in verband met aanleg Buitenring Parkstad

Vanwege de aanleg van de Buitenring Parkstad Limburg vinden diverse wegwerkzaamheden plaats in en rondom Kerkrade. Volg in geval van werkzaamheden de aangegeven omleiding: komende vanaf de A76 en vervolgens de N281 langs Heerlen is dat Route K richting Kerkrade. 

Klik hier voor de route op Google Maps. Deze route leidt je vanaf de N281 via de Euregioweg en Steenwegen tot de Kerkradersteenweg. Hier staat vlak voor spoortunnel Continium weer aangeduid op de bruine borden. 

Meer informatie over de aanleg van de Buitenring en de geplande werkzaamheden vindt je hier: www.buitenring.nl.