Entreeprijzen

Entreeprijzen aan de kassa

  • Toegangsprijs vanaf 5 jaar: € 12,00
  • t/m 4 jaar: gratis
  • Museumkaart: gratis (de Museumkaart is tevens te koop aan de kassa) 

Entreeprijzen internet

Geen zin in lange rijen én ook nog profiteren van korting? Bestel dan je tickets online. Continium hanteert voor online tickets verschillende tarieven voor piek- en daldagen. Piekdagen zijn op zaterdagen, zon- en feestdagen en tijdens de vakantieperiodes. Daldagen zijn van maandag tot en met vrijdag (buiten de schoolvakanties en feestdagen).

 Tarieven piekdagen (zaterdag,zon-en feestdagen,vakanties)

  • Toegangsprijs vanaf 5 jaar: € 11,00
  • t/m 4 jaar: gratis

Tarieven daldagen (maandag t/m vrijdag buiten schoolvakanties en feestdagen)

  • Toegangsprijs vanaf 5 jaar: € 9,90
  • t/m 4 jaar: gratis

 

Bestel je tickets online met € 1,00 korting. Doordat we bij internet tickets ook gebruik maken van piek- en daldagen, kan je voordeel oplopen tot wel € 2,10 p.p.! 

Koop je ticket!

Combitickets

Wilt u ook naar Cube of Columbus? Koop dan een voordelig combiticket.

Continium & Columbus   Continium & Cube

Groepstarief

Continium heeft ook een groepstarief van € 7,95 p.p. voor groepen van minimaal 15 personen. Groepstarief geldt alleen als vooraf gereserveerd wordt via 045-567 60 50 of boekingen@continium.nl. Informeer ook naar de combinatiemogelijkheden. 

Kinderfeestje

Je verjaardag vieren in Continium? Dat kan! Kies een van de speurtochten, ga aan de slag in het Tinkerlab, maak technische gadgets in het Science lab, smul van een feestlijke menu in Brasserie M en nog veel meer. Bel of mail voor reserveringen en prijzen naar 045-567 60 50 of boekingen@continium.nl.  

Meer informatie

Onderwijs

Ook scholen kunnen terecht bij Continium. Er is volop aanbod voor primair en voortgezet onderwijs dat aansluit op het curriculum. Stel zelf het bezoek samen of kom een keer vrijblijvend langs om het aanbod te bekijken. Maak een afspraak of informeer naar de mogelijkheden en speciale tarieven via 045-567 60 50 of boekingen@continium.nl.

Meer informatie   Project STEM II  Project FIETS