Dit is Parkstad Nacht: A Night at the Museum! Activiteit

Koop nu jouw ticket voor Dit is Parkstad Nacht op vrijdag 7 april 2017: Continium is dan extra lang open en kun je meedoen met een speciale rondleiding! Naast Continium, Cube en Columbus openen meer dan 15 attracties in Parkstad deze avond exclusief hun deuren. Samen staan zij garant voor een avond vol beleving!

Speciale avondopenstelling: a night at the museum

Op veler verzoek: Tijdens de Parkstad nacht is Continium ’s avonds geopend. Van 17:00 tot 23:00 uur ben je welkom om een bezoek brengen aan de Explore Zone of de Hall of Fame… of om gewoon de hele avond spelen met LEGO stenen in World Of BricksOp deze bijzondere avond geldt bovendien een bijzonder tarief van slechts €8,-, bij entree vanaf 17:00 uur. Ben je voor die tijd al binnen, dan mag je uiteraard gewoon blijven. Je hoeft geen extra Parkstad nacht ticket te kopen.

Rondleiding schatkamer Continium

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de geheimen van Continium? De Hall of Fame is als etalage van de museumstukken een goed begin, maar er zijn nog veel meer voorwerpen in de depots die niet altijd even zichtbaar zijn. Tijdens de Dit Is Parkstad Nacht kun je deelnemen aan een unieke rondleiding door de rijke historie van de Parkstad regio: onze conservator Serge Langeweg neemt je mee langs de meest bijzondere objecten voor... en achter de schermen. Vanwege het speciale karakter van deze rondleiding is er beperkt plek: vooraf een ticket kopen is daarom aangeraden!

Kosten bedragen €2,-, naast de speciale Parkstad Nacht-entree voor Continium à €8,-. De rondleiding start om 19:30 en gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 10 en kent een maximum van 25. 

Koop hier het Parkstad Nacht Ticket 

 

Parkstadnacht op vrijdag 7 april 2017

Het is geen toeval dat de attractienacht op 7 april plaatsvindt. Dat is namelijk de dag dat Parkstad precies een jaar geleden werd uitgeroepen tot beste bestemming ter wereld en de Tourism for Tomorrow Award 2016 in ontvangst nam. Op vrijdag 7 april vieren de attracties dit samen met de organisatie van Dit is Parkstad Nacht. En die nacht wil jij niet missen!

Er is genoeg om uit te kiezen. Waar heb je zin in? Naar het museum? Een rondleiding in het donker of liever de natuur in? Aan jou de keuze! Maar wees er snel bij. Doordat de meeste attracties anders dan anders arrangementen aanbieden, is het aantal plaatsen beperkt. Vol is vol. Mocht je op het laatste moment pas willen boeken, een aantal locaties zijn voor een groter publiek geopend.

Bekijk alle activeiten van Dit Is Parkstad Nacht

Wanneer?

Dit is parkstadnacht avondopenstelling

Activiteit